A megjelenés varázsa

Az online felületek megtervezése mellett, az offline anyagok elkészítésében is szívesen segítünk. Termék prospektusok, termékcsomagolások, molinók, rollup-ok, flyer-ek, üzlet dekorációk, plakátok, utalvány kártyák, törzsvásárlói kártyák egyedi céges anyagok megtervezésében is állunk ügyfeleinknek szolgálatára. 

Az elképzelései alapján az Ön vállalkozására egyedileg szabott weboldalát elkészítjük, vagy jelenlegi weboldalát újratervezzük, felújítjuk. A webes designon túl vállaljuk olyan hagyományos formában megjelentetni kívánt anyagok megtervezését is, melyek később akár nyomtatott médiában is felhasználhatóak így biztosítva azt, hogy megrendelőink akár olyan potenciális ügyfélkörhöz is szólhassanak, mely az internettel szemben hagyományosabb eszközökön keresztül kíván tájékozódni. 

Molinók

Céges rendezvények, partnernapok, telephelyek dekorációjára, termékek, szolgáltatások kiemelésére nyújt kiváló lehetőséget. Az ilyen jellegű anyagok megtervezésében szintén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Flyerek

Termék promóciók, rendezvények beharangozására hatékony módszer a szórólapok, flyerek terjesztése. Az ilyen jellegű anyagok megtervezésében szintén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Roll-upok

Céges rendezvények, partnernapok, üzletek, irodák dekorációjára, termékek, szolgáltatások kiemelésére nyújt kiváló lehetőséget. Az ilyen jellegű anyagok megtervezésében szintén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Plakátok

Termék promóciók, szolgáltatás promóciók, rendezvények beharangozására hatékony módszer a plakátok kihelyezése. Az ilyen jellegű anyagok megtervezésében szintén állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

 

Termék prospektusok

Vállalkozása arculatával összhangban lévő, termékeit, illetve szolgáltatásait bemutató hagyományos prospektusok, katalógusok tervezésében is számíthat ránk. 

Termékcsomagolások

Termékei csomagolásának megtervezésében is szívesen segítünk. Mert mindannyian tudjuk, hogy a vevőnek a termékkel való megismerkedése során, az első impulzust a csomagolás megtekintése jelenti.

Üzlet dekorációk

Üzlete teljes dekorációjának megtervezésével forduljon hozzánk bizalommal.

Egyedi igények

Bármilyen a fenti kategóriákba nem sorolható grafikai igény megfogalmazása esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

Utalvány kártyák

A termékei vagy szolgáltatásai iránt meglévő érdeklődést tudja árbevétel növekedésre váltani, egy utalvány kártya segítségével, amit a vevői ajándékként tudnak felhasználni ismerősi körükben, vagy saját célra. Így ismét vásárlóvá teheti meglévő ügyfélkörét, illetve új ügyfelekre tehet szert.

Törzsvásárlói kártyák 

A hűséget jutalmazni kell! A visszatérő, vagy bizonyos összeghatárt meghaladó értékben vásárló ügyfeleket, érdemes ügyfélcsoportokba sorolni, az ügyfélcsoportokhoz pedig kedvezményeket rendelni. Ilyen esztétikus és designos törzsvásárlói kártyák megtervezésében is szívesen segítünk.

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek