WEBPORTÁL FEJLESZTÉS

Készítessen egy olyan webes felületet amely több üzleti cél megvalósítását szolgálja egyszerre.

Amely lehetőséget teremt új ügyfelek elérésére, megszólítására, illetve a meglévő ügyfelek folyamatos informálására. Ne feledjük, ismét vásárlóvá tenni mindig egyszerűbb feladat, mint új ügyfeleket generálni.

Egy ilyen online felület a jövendőbeli ügyfelet/vásárlót nem passzív olvasóként kezeli, hanem aktív felhasználóvá teszi.  Kapcsolatot épít ki vele, bizalmat ébreszt a cég iránt és motiválja a látogatót, hogy értékes ügyfelünk, vásárlónk legyen.

A WEBFLIX csapata által fejleszett webes felület elsősorban az Ön üzleti céljait szolgálja.

Az átlátható, letisztult design, a hasznos  és folyamatosan megújuló tartalom erősíti az ügyfelek/vásárlók céghez fűződő kapcsolatát. Ha a látogató egyszerűen, gyorsan és kényelmesen beszerezheti a terméket vagy szolgáltatást az online felületen keresztül, az egyszeri ügyfélből visszatérő vásárlóvá válik.

A jól átgondolt és felépített webportál egy újabb eszköz az Ön kezében üzleti céljai megvalósítsához.

Az online értékesítési csatornáján keresztül olyan új ügyfeleket is képes lesz elérni, akik korábban nem találkoztak az Ön vállalkozásával, termékeivel, szolgáltatásaival.

EGYEDI MEGOLDÁSOK

A WEBFLIX-nél olyan webes felületeket készítünk, melyek direkt vagy közvetett módon, de pénzt termelnek a tulajdonosuk számára.

A weboldalak professzionális vizuális megjelenése majdnem ugyanolyan fontos, mint a rajtuk lévő tartalom és az azt üzemeltető cég szakmai felkészültsége.

Mi ezen üzleti célok eléréséhe megfelelő megoldásokat kínálunk.

A webfejlesztés folyamán, nem csupán egy webportált, webáruházat, online katalógust, összefoglaló nevén webes megjelenési felületet hozunk létre, hanem egy hatékony online alkalmazást, mely elősegíti az Ön üzleti fejlődését! 

Egy eszközt kínálunk ahhoz, hogy az Ön vállalkozása sikeres legyen az interneten is. 

AZ ELSŐ KATTINTÁSTÓL A MEGRENDELÉSIG

Mi egyolyan webes megjelenési felületet kínálunk, ami informatív és egyben értékesít támogató funkciókkal rendelkezik.

Általában azt javasoljuk az ügyfeleinknek, hogy a gyakorlati értékesítésben alkalmazott metodikát képezzük le a webes felületen.

A WEBFLIX csapata azt tűzi ki célul, hogy a partnerünk termékét, vagy szolgáltatását elérhetővé tegyük online.

Felkeltsük a honlapra látogató érdeklődését, nyújtsunk neki információt, nyerjük el a bizalmát, érjük el, hogy ajánlatot kérjen, vagy felvegye velünk a kapcsolatot.

Természetesen vannak olyan szolgáltatások, illetve termékek, aminek az értékesítéséhez elengedhetetlen a személyes kapcsolat.

Ennek a személyes kapcsolatnak a kialakításában tud az első lépés lenni egy profi, informatív webes megjelenési felület. 

Mi egy ilyen egyedi webes megjelenés kialakításában tudunk segíteni Önnek. 

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek