SEO

A SEO (Search Engine Optimization), vagy keresőoptimalizálás az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők (mint például a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.  

Nagyon fontos kiemelni, hogy a technikával az organikus (természetes úton létrejött és nem fizetett/szponzorált hirdetés) listában érhetjük el honlapunk előrejutását és ezzel a látogatottság növekedését. Akár non-profit, akár üzleti jellegű webes megjelenési felületet készítünk, az egyik legfontosabb cél, hogy arra minél többen rátaláljanak.

Szem előtt tartva a keresők és a látogatók igényeit egyaránt. Hiszen az oldal keresőkben elért osztályzata is fontos szempont, ennek megvalósítása közben mi ugyanilyen fontosnak tarjuk a tartalom felhasználó barátságának megtartását is. Hatékony megoldások egész tárháza áll rendelkezésünkre, hogy az Ön igényihez igazítsuk weboldala látogatottságát. 

Ahhoz, hogy az Ön oldalának látogatottsága dinamikusan emelkedjen, nem elég csak a friss tartalom.

Ma már a látogatók nagy része, keresőprogramokból érkezik a weboldalra. Az kétségtelen, hogy egy weboldal létének jogosultságát az azt látogató felhasználók száma igazolja. Mi ennek biztosításában is örömmel nyújtunk segítséget válogatott SEO megoldások bevetésével.

A statisztikák szerint a legtöbb weblapot a keresőoldalakon keresztül találják meg.

Csakhogy az is általánosan elismert tény, hogy a keresés eredményei közül az első 10-20 találatnál többet ritkán néznek meg.

Fel kell készülni a hatékony, tudatos, célzott web marketingre! Nagyon sok megoldás létezik, amellyel a keresőkben elfoglalt pozíció javítható. Ennek megvalósítása, egy második lépés, mely a weboldal fejlesztése után egy külön projekt keretében kivitelezhető.

Természetesen ez egy folyamat része, melynek során végigkísérjük az adott weboldalt azon az úton, aminek eredménye a nagyobb látogató szám, ami folyamatosan növekszik.

Ha Ön úgy érzi, hogy weboldala megfelelő népszerűséggel rendelkezik - vagy nem, de szeretné hogy így legyen, de kulcsszavaira mégsem a tőle elvárható eredményt hozza, akkor keressen meg elképzeléseivel és varázsoljuk olyanná meglévő weboldalát, ami a keresőoptimalizálás segítségével megfelelő kidolgozottságú lesz. 


Az optimalizálás területén számos felmerülő problémában hatékonyan tudunk Önnek segíteni.
 

Ha úgy érzi, hasznos lehet ez weboldala számára, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek